Parovi

Farma

Veridba u Parovima: Nikolin otac održao zdravicu! Zerina u suzama!

Danas je u popularnom rijalitiju Parovi održana veridba Zerine Hećo i Nikole Lakića, a buduća nevesta je zbog jednog događaja završila u suzama.

Veridba u Parovima: Nikolin otac održao zdravicu! Zerina u suzama! Foto: Screenshot Happy tv



U vili rijalitija Parovi održana je veridba Zerine Hećo i Nikole Lakića. Zerina se obukla u belu haljinu i primetno je da sija od sreće, barem je tako bilo na početku. I Lakić, koji se odlučio za odevnu kombinaciju crni sako - obična bela majica veseo je i raspoložen. Iako je bi trebalo da je ovo jedan od najradosnijih dana u Zerininom životu, ova učesnica je nikad tužnija. Naime, njena porodica je bila sprečena da dođe, te se njena majka javila telefonskim putem. Ipak, učesnici to nije bilo dovoljno, pa je briznula u plač. 

U goste je stigla porodica Nikole Lakića, te je njegov otac održao zdravicu: - Želim da čestitam Zerini i Nikoli od sveg srca. Meni je Zerina draga i jako je lepa, nadam se da će njihova ljubav da potraje i da će veza da zaživi i spolja. Pozdravljam sve učesnike "Parova", želim im da izdrže što je moguće duže u rijalitiju. Eru posebno pozdravljam, on je mlad duhom oduvek, ja ga pratim od rane mladosti. Produkciji se još jednom zahvaljujem što je omogućila lep i svečan trenutak za moje dete - rekao je otac Nikole Lakića.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>