Region

Svet

Region

Branka Katić otkrila kako je bilo snimati film sa Draganom Mirković - Ona je veliki profesionalac!

Branka Katić jedna je od najvoljenijih srpskih glumica, a fanovi pevačice Dragane Mirković znaju da su njih dve igrale zajedno u filmu "Slatko od snova".

Branka Katić otkrila kako je bilo snimati film sa Draganom Mirković - Ona je veliki profesionalac! Foto: Screenshot YouTube/ Ilustracija



Branka Katić je svoj prvi stan kupila zahvaljujući Dragani Mirković. Ona je 1994. godine igrala u filmu "Slatko od snova", lik Đine. 

Pošto je Brankin honorar za taj film bio odličan, njena sestra i ona su se udružile i kupile stan:"Zafrkavala sam se da ću na nekoli kvadrata stana koji smo sestra i ja kupile staviti mesinganu pločicu "Slatko od snova". Shvatila sam da ne može sve što radimo da bude umetnost, od nečega moraju i računi da se plate. Ako pogledaš taj film, videćeš da se trudim, nisam ga odradila levom nogom" ispričala je Branka svojevremeno za Nedeljnik.

Branka je istakla da je Dragana bila veoma profesionalna:"Srđan Dragojević je popravljao taj scenario, bila je priča i da će ga režirati ali na kraju nije. Na tom filmu sam naučila da narodne pevačice nisu neke strašne spodobe. Dragana Mirković bila je vrlo korektna, veliki profesionalac. Kad je producent Raka Đokić tokom snimanja preminuo, ona je svakog vikenda odlazila u Nemačku da peva i od tih tezgi donosila novac za završetak snimanja" ispričala je Branka.

I sama Dragana imala je reči hvale za glumicu:"Branka je prvenstveno divna osoba, koja ne zaboravlja. O njoj kao glumici imam samo reči hvale. Svojom pozitivnošću mi je učinila lakšim snimanje filma, zbog kojeg imam i lepe, ali i vrlo tužne uspomene. Hvala joj na tome" ispričala je pevačica za Kurir.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>