Region

Svet

Region

VEČE SMEHA U KASINI: Osvojite karte za urnebesni STAND UP Srđana Jovanovića!

Nakon više nego uspešnog nastupa na sceni Zvezdara teatra, glumac Srdjan Jovanović će u nedelju uveče nastupiti u poznatom beogradskom klubu  "Kasina". Posetioci će biti u prilici da uživaju u višečasovnoj urnebesnoj komediji, a početak je najavljen za 20 časova.

VEČE SMEHA U KASINI: Osvojite karte za urnebesni STAND UP Srđana Jovanovića! Foto: Promo



"Najvažnije je za jednog stand-up komičara da bude zabavan i da svoju duhovitost, šarm, talenat, šta god imao, ume da potvrdi pred stotinak nepoznatih ljudi... I mislim da stand-up komedijom ne može svako da se bavi. Nekad se plašim da ću zaboraviti gde sam stao ili da ne preskočim nešto bitno, strah od prazne sale, od neispravnog mikrofona... Sa publikom uglavnom komuniciram na energetskom nivou, ne ulazim u dijalog sa njima, retko razmenimo po koju reč, ako se smeju i aplaudiraju", kaže Srđan Jovanović i najavljuje smeh do suza.

Grupna terapija na duhovit način, kroz bizarne priče i imitacije, bez cenzure, opisuje vreme i prostor u kome živimo, probleme sa kojima se susrećemo i teme koje ne želimo da pominjemo. Kao materijal za predstavu, Srđan koristi upravo proces stvaranja samog stan up-a, otkrivajući nam sve probleme sa kojima se susretao u svom pionirskom pokušaju. Ogoljena, šarmantna, smela i maštovita, predstava nudi plejadu likova, od političara, poznanika, kolega, rodbine, preko zdravstvenih radnika, bankarskih službenika i živopisnih događaja, koji se hronološki nižu u jednu celinu.

Ukoliko želite da budete deo zabave, potrebno je da vaše ime i prezime pošaljete u inbox na našem Facebook-u. Srećno!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>