Ja volim Srbiju

Parovi

Ja volim Srbiju

Ja volim Srbiju: Evropski i Svetski šampioni u velikoj borbi!

Od ukupno sto osamdeset takmičara koji su učestvovali u programu "Ja volim Srbiju" na RTS- u, svih šestoro koji će se nadmetati u tridesetom izdanju kviza su već pravi svetski i evropski šampioni u onome što rade!

Ja volim Srbiju: Evropski i Svetski šampioni u velikoj borbi! Foto: Promo



Znamo da još od 23. oktobra prošle godine redovno nedeljom od 21.00 na Prvom programu pratite nadmetanje šest poznatih ličnosti, podeljenih u dva tima- koji se kroz znanje, zabavu i raznovrsne igre bore se za svoju publiku. Voditeljka ovog televizijskog spektakla je Nina Seničar a predvodnici dva protivnička - takmičarska tima, su muzičar Nele Karajlić i glumac Nenad Okanović.
 
Ovonedeljni takmičari možda nisu javnosti vrlo poznate ličnosti ali su zato sasvim nedvosmisleno izuzetni i posebni- oni su vrhunski majstori u onome što rade:
 
Dušan Čeganjac , svetski prvak u klasičnoj i variete harmonici , Jelena Aćimović, najuspešnija žena (bronzana medalja) na svetskom takmičenju zavarivača, Jovica Spajić, svetski prvak ultramaraton kupa (šestodnevna, neprekidna trka od 702 km) , Miloš Janjušević, svetski prvak među barmenima, Sonja Stojanović, najbolji pizza majstor Evrope, Dijana Dabetić, svetska i evropska prvakinja u kik-boksu.
 
Uz takmičarsku atmosferu, mnogo zabave i muzike - saznaćete ponovo neke zanimljive ili neobične podatke o Srbiji ili njenim stanovnicima... Nešto od toga ste učili u školi, neke od podataka ste saznavali i na neke druge načine a o nekima možda-do sada niste ni razmišljali! Uživajte i ove nedelje u porodičnom kvizu koji vas na najzanimljivi način upoznaje sa našom divnom zemljom i njenim istaknutim, talentovanim, vrednim i značajnim stanovnicima! 
 
"Ja volim Srbiju", u nedelju 4. juna na Prvom programu RTS- a, od devet uveče!

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>