Region

Svet

Severina poručuje: Da li znaš da si MRTAV BEZ MENE?!

Nakon prva dva najavna singla s nadolazećeg albuma, "Kao" i "Otrove", koja u svega četiri meseca broje čak 40 miliona YouTube pregleda, Severina je danas putem društvenih mreža najavila i treći – "Mrtav bez mene", koji će premijerno biti objavljen u ponedeljak, 05. juna.

Severina poručuje: Da li znaš da si MRTAV BEZ MENE?! Foto: Jelena BalićSvi koji su čuli novu Severininu pesmu, složili su se kako to može otpevati samo Severina. "Da li znaš da si mrtav bez mene, imat ćeš sve druge žene, samo ja ću na tvoju bol uvijek imat monopol. "Odlična glazba, moćan tekst i vrhunska interpretacija. "Ovo je teška pesma, ali joj nisam mogla odoleti. Muziku je napisao odlični Damir Handanović, a Marina Tucaković me pitala ''Kakav tekst želiš''? Rekla sam: ''Jako izluđen od ljubavi, i krvav.'' Uspela je, naravno. Jedan od stihova je: Ne zanosi se, ove suze su zle i nisu dokaz boli, to te moja mržnja voli. Tko bi joj odolio?", izjavila je Severina.
 
Spot, za koji je zaslužan Severinin dugogodišnji saradnik Darko Drinovac, dokaz je da snažne emocije ne trebaju ništa osim onoga u kome su. "Mrtav bez mene" je 3. po redu singl s nadolazećeg albuma koji će biti objavljen u dva dela; prvi početkom jula, a drugi deo na jesen, što je još jedna novost u domaćoj diskografiji.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>