Ostalo

Sme�no

Ovo leto počinje na #BalkanTubeFest2017: Najpoznatiji Jutjuberi 24. i 25. juna u Sava Centru!

Ovogodišnji raspust počinje na trećem Balkan Tube Fest-u. 24. i 25. juna, u Sava Centru. Okupiće se ceo jedan paralelni univerzum, youtube scena Balkana!  

Ovo leto počinje na #BalkanTubeFest2017: Najpoznatiji Jutjuberi 24. i 25. juna u Sava Centru! Foto: Promo



Velika pažnja koju je privukao ovaj festival, pomerila je granice u celom Regionu. Posle mnogo vremena, bivša Jugoslavija okupila se na jednom mestu, oko jedne ideje, da se ludo zabavlja, nešto nauči i ubedi svet da sve možemo zajedno. Nema granica, vera, niti boje kože. Ovde su svi dobrodošli!  Na ovogodišnjem festivalu, čeka nas mnogo zanimljivih sadržaja. Biće tu zabave i napolju i unutra, za velike i male. Organizatori obećavaju lud provod! Prošle godine imali su ukupno 48 sati programa na dve scene, velikoj i maloj. Ove godine, uvode i treću i četvrtu scenu, koja će biti u holu Sava Centra i ispred samog objekta. Obećavaju organizovano slikanje sa omiljenim jutuberima, kao i odličan muzički program.

Sve vreme festivala, muziku će vam puštati ekipa sa Play radija, a gostovaće najpopularniji tuberi sa izborom svojih pesama. Igraće se onine igrice, vežbaće se trbušni ples, ali biće i uživo igranja igrica ispred samog Sava Centra. Ovog juna, u Sava Centru ćete moći da vidite Muđu, Ćaleta, Mariju Žeželj, Janu Dačović, Miloša HD, Voju SupremNexusa, Suareza, PCAXE, Srpske tutorijale, Kovalsku, Kojota, Adnana Bro, Zvognja, Leu Stanković, Nekog Jutubera, Amira Hadzića  i sve one za koje je glasalo više od 250.000 ljudi! 

Karte će biti puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajni Sava Centra ili online preko Gigstix.com Pratite nas na društvenim mrežama, igrajte se, možda i osvojite neku kartu!
Ovo leto počinje na #BalkanTubeFest2017 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>