Region

Svet

Ceca Ražnatović otkrila istinu o pesmi Kukavica! VIDEO

Ceca Ražnatović, naša najpopularnija folk pevačica, otkrila je kako je došlo do saradnje sa Marinom Tucaković i kako je pesma ''Kukavica'' završila kod nje na albumu.

Ceca Ražnatović otkrila istinu o pesmi Kukavica! VIDEO Foto: Instagram/craznatovic_official



Ceca je pesmu "Kukavica" snimila pre 25 godina u saradnji sa Marinom Tucaković i Futom Radulović. - Prva pesma koju sam sa njima uradila bila je "Kukavica". Baš tada sam pravila pauzu od prethodnog albuma i znala sam da želim nešto drugo, nešto zrelije, temeljnije, da sam prevazišla neki dotadašnji stil pesama. I jednog dana sam odlučila da odem do Marne i Fute, a kakva slučajnost oni su imali čitav materijal spreman - otkrila je Ceca Ražnatović za Blic.

Inače, kada je u pitanju pesma "Kukavica" ona je u početku bila namenjena drugim pevačicama. - Kukavica je pet, šest godina stajala kod Marine i Fute u arhivi kao odbačena. Nudili su je Vesni Zmijanac, Dragani Mirković, Lepoj Breni i mnogim pevačicama da sad ne nabrajam, tada mi je Marina toi rekla. I kada je meni bila potrebna pesma za "Ktitor folk ligu" i Futa je predložio Marini da mi ponude "Kukavicu". Ona je reagovala: "Ma ne dolazi u obzir, rekla sam ti da tu pesmu zaboraviš." Ali, želela sam da čujem jer je bio specifičan naziv pesme i već uz prve taktove sam shvatila da je fenomenalna. Iste noći smo napravili aranžman, otpevala sam je iz prve i, naravno, postala je evergrin - ispričala je Ceca u jednom intervjuu i objasnila da je to bila sudbina.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>