Style

Ljubav

Veliki uspeh: Nemanja Nesho Kostić postao ambasador svetski poznatih brendova! FOTO

Nemanja Nesho Kostić, mladi manenken koji godinama uspešno gradi karijeru u Švajcarskoj, dobio je ponudu koja se ne odbija od svetski poznatih brendova.

Veliki uspeh: Nemanja Nesho Kostić postao ambasador svetski poznatih brendova! FOTO Foto: Hasan Cukic



Nemanja Nesho Kostić, maneken koji je nedavno počeo da širi svoju karijeru i na našim prostorima, primećen je od strane brendova "The Will Anchor" i "Warton Watches" koji svoju bazu imaju u Švedskoj, a posluju u celom svetu. 

Nemanja je za naš portal ispričao kako je došlo do saradnje sa njima:"Pre dve nedelje otprilike sam dobio poruku od njh. Pitali su me da li sam zainteresovan za saradnju sa njima. Redovno dobijam poruke od raznoraznih brendova i iskreno rečeno, ne pristajem na sve, jer želim da održim kvalitet u svom poslu. Nisam od onih koji su u fazonu "radiću sve samo da bih radio" i nisam "newcomer" u svetu mode, da bih tako morao. Kad sam video ko su i šta su, odlučio sam da pristanem na saradnju sa njima i tako postao njihov "Brand Ambassador". Svideli su mi se njihovi satovi i naruvkice, a i motivisalo me je to što su sa narukvicama tek nedavno počeli da rade, što je za mene izazov. Na taj način mogu sa njima da izreklamiram brend "The Will Anchor" i napravim ga uspešnim kao što su već učinili sa "Warton Watches"" kaže Nemanja koji priznaje da ga uvek prijatno iznenadi kad mu neko ponudi saradnju, a kada je kvalitetan proizvod u pitanju, onda mu je još draže.
  
Iako već godinama uspešno radi i gradi svoju karijeru, kada dobije ponudu od svetski poznatih brendova, uvek je zahvalan:"Naravno da mi znači puno i to mi pokazuje da se moj trud i rad isplate. Znam vrlo dobro koliko vremena ulažem u sebe i svoj rad kao maneken i ambasador brendova, a svaka ponuda od svetski poznatih kompanija i saradnja sa njima je potvrda da svoj posao radim jako dobro. I ne samo to, već da onima koji me prate i vole moj rad mogu da se odužim, kao što je sada slučaj sa "The Will Anchor" narukvicama, koji su omogućili onima koji me prate na instagramu da ukucaju kao kod moje korisničko ime (nesholifestyle) i tako dobiju popust na kupovinu" zaključuje Nemanja.
 
Nema sumnje da je ovo samo početak Nemanjine uspešne saradnje sa svetskim brendovima, a mi ćemo biti tu da ispratimo svaki njegov uspeh.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>