Style

Ljubav & Sex

Zorica Brunclik neprepoznatljiva: Evo kako je izgledala pre nego što se ofarbala u roze! FOTO

Zorica Brunclik u svojoj karijeri ima mnogo hitova, ali ono po čemu je prepoznatljiva i što je njen zaštitni znak jeste roze boja kose. Međutim, nije uvek tako izgledala.

Zorica Brunclik neprepoznatljiva: Evo kako je izgledala pre nego što se ofarbala u roze! FOTO Foto: Screenshot YouTubeNaime, na početku karijere, pevačica je imala prirodno dugu, tamno smeđu kosu, a to smo mogli videti i u jednom delu kultnog serijala "Žikina dinastija.Kasnije je pevačica skratila kosu i stavila minival, a oni koji je sada znaju ne bi je prepoznali.
 
 

#zoricabrunclik #1990 #jugoslavija #artist #nostalgija

A post shared by @foto.nostalgija on


Jednom prilikom, u emisiji "Ja to tako" Zorica je ispričala kako je njena boja kose postala ovakva kakva je danas. Ona je ispričala da je najpre kosu ofarbala u ljubičasto, ali da se njenom suprugu ta boja uopšte nije dopala. Iako je najpre burno reagovao na ovu promenu, kasnije se pomirio sa Zoričinom ljubičastom bojom kose, i iz inostranstva joj naručio dvogodišnje zalihe farbe:"U to vreme nije bilo ove boje da se kupi ovde, pa je Kemiš naručio iz Švajcarske zalihu za dve godine. Oni su greškom poslali ovu boju koju sada imam”.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>