Region

Svet

This is Balkan: Žurka koja pomera granice! VIDEO

U nedelju 4. juna u klubu "K", održaće se do sada neviđena žurka pod nazivom "This is Balkan", a za sjajnu atmosferu biće zadužen jedan od najboljih Di-džejeva Nemačke, DJ Miro.

This is Balkan: Žurka koja pomera granice! VIDEO Foro: Facebook



Klub "K"  i ovog vikenda pripremio je sjajnu žurku za svoje goste. Iako su do sada navikli, da su uglavnom žurke bazirane na stranoj muzici, pod nazivom "Vibe", "Fusion". U nedelju  04.06, DJ Miro po drugi put napraviće sjajnu žurku za našu publiku koja nosi naziv "This is Balkan". Di Džej Miro biće zadužen za Balkan Beats, dok će njegov kolega Di Džej Mista Pmike iz Beča, puštati RnB i House muziku, a nastupiće i MC Dado. Inače Di Džej Miro koji važi za jednog od najboljih u svom poslu u Nemačkoj, nedavno se preselio u Augsburg, te nam je otkrio da je oduševljen, kako zbog grada, tako i zbog činjenice da ima mnogo naših ljudi.

Ovaj momak i ranije je pravio žurke ovog tipa, samo pod drugim nazivom "Ekstravaganca", a poznat je i po tome što je napravio najluđi provod za doček Nove godine, te je još jednom potvrdio da odlično poznaje ukus mlade publike. Inace, Miro je jedan od stalnih didžejeva Ambis Cluba, te je zbog toga najtraženiji u svom poslu: "Svi ljudi sa Balkana su dobrodošli i nadam se da sada u Augsburg imaju idealno mesto gde se mogu okupljati", rekao je Miro za naš portal.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>