Parovi

Farma

Šok u Parovima: Ovo je razlog zbog kog je Aleksandra izgubila bebu!

Aleksandra Subotić u rijalitiju Parovi nedavno se suočila sa bolnim trenutkom, kada je u drugom mesecu trudnoće izgubila bebu, a sada je otkriven i razlog.

Šok u Parovima: Ovo je razlog zbog kog je Aleksandra izgubila bebu! Foto: Screenshot YouTube



Naime, redakciji Kurira javio se isceljitelj iz Rumunije, koji se poudio da uđe u Parove, kako bi Aleksandru izlečio od prokletstva koje datira još iz tinejdžerskih dana: "Aleksandra drugu trudnoću nije mogla da iznese zbog uroka i nečastivog koji ju je zaposeo. Nju je još kao malu proklela majka njene drugarice da bi se osvetila Ljubi zbog ljubomore. Rađeno je na tome da Aleksandra bira pogrešne muškarce, koji će je emotivno uništiti i napraviti potpuni haos. Ja želim da mi vi pomognete, kako bih ja pomogao njoj! Ušao bih u "Parove" samo zbog Aleksandre da bih je izlečio. Video sam u kakvom je problemu i tvrdim da imam lek. Sve radim prirodnim putem, pravim lekovite koktele od bilja i ulja kanabisa. Molim vas da joj prenesete moje savete da se okrene Bogu i svom detetu, da širi ljubav jer samo pozitivnim mislima i emocijama može biti izlečena", kaže isceljitelj ta Kurir i dodaje: 

"Kod mene dolazi estrada i ja uopste nisam nepozant ovde. Želim samo da Aleksandra zna da sam joj već na neki način pomogao i da se ona sada oseća bolje,  ali će se uz moju terapiju potpuno iščupati iz kandži tih vradžbina" tvrdi beli mag iz Rumunije za Kurir, a da li će ga Aleksandra poslušati saznaćemo uskoro.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>