Region

Svet

Ceca tuži Jelenu Karleušu: Godinama ćutim i trpim najstrašniju torturu!

Ceca Ražnatović odlučila je da presavije tabak i tuži Jelenu Karleušu za sve uvrede koje je godinama iznosila na njen račun. Iako do sada nikada nije reagovala, folk zvezda više ne želi da trpi njene uvrede, te će pravdu potražiti na sudu.

Ceca tuži Jelenu Karleušu: Godinama ćutim i trpim najstrašniju torturu! Foto: Instagram/Ceca RaznatovicIako je uporno pokušavala da ignoriše uvrede koje su se najmanje ticale Cecine karijere, popularna pevačica u izjavi kaže da ne želi više da ćuti, već će podneti prijavu sudu za sve uvrede koje su godinama iznošene na njen račun od strane Jelene Kaleuše: "Godinama ćutim i trpim najstrašniju torturu, najprizemnije klevete, a da nikada nisam odgovarala na najveće uvrede i laži. Ovoga puta ću se isključivo obratiti nadležnim organima jer sve ovo više nema ljudskog smisla", rekla je Ceca za Blic i dodala:
 
"Primorana sam da zaštitim - kako sebe, tako i svoju porodicu, jer su svi na udaru, a ne samo ja. Razmišljam o tome da tražim psihijatrijsko veštačenje, jer ne verujem da normalan čovek može izgovoriti takve stvari", zaključila je Ceca za Blic.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Blic.rs

Povezane vesti:


>