Parovi

Farma

Haos u Parovima: Davidova majka napala Aleksandru Subotić i Dalilu Mujić!

Majka Davida i Dejana Dragojevića u rijaltiju Parovi, potpuno je promenila mišljenje o Aleksandri i Dalili, te ih je besno napala.

Haos u Parovima: Davidova majka napala Aleksandru Subotić i Dalilu Mujić! Foto: Screenshot YouTube



Naime, Biljana misli da njih dve veoma loše utiču na njene sinove u Parovima i da se svađaju kao nikada do sada: "Imaju oni čarke i kod kuće jer dva su brata, a dva različita karaktera. Međutim, ovako kao u rijalitiju nikada nisu. Imali su devojke obojica i dovodili ih kod nas kući, ali nikad nije bilo ovakvih sukoba, ovakvih ružnih reči. Ja mislim da se svađaju jer su u vezi sa devojkama koje su u ratu. Kada se one posvađaju, onda ih oni brane, pa se onda i oni zavade. Ja sam im rekla da puste da se njih dve svađaju i vređaju, a oni da čuvaju njihov odnos", izjavila je za Alo i dodala da su njih dvojica znali i da ne razgovaraju po tri meseca, ali da ovo prevazilazi sve granice:

"Ja devojke ne poznajem dobro. Nisam nikada sedela sa njima, popričala duže. Ne znam kako bih se sa njima slagala van rijalitija. Nemam neko loše mišljenje. Ipak, moram da napomenem da mi se ne dopada Aleksandrino skakanje i vrištanje. To me iritira. Nadam se da nije takva u privatnom životu. Isto mi se ne dopada Dalilina manipulacija Dejanom. Ja njega ne mogu da prepoznam u pojedinim situacijama. S druge strane, to je sve rijaliti. Možda su ine sasvim drugačije napolju. Možda se pokaže da nisu loše devojke", kaže Biljana za Alo i nastavlja:

"David je prenaglio sa izjavama da želi da sa Aleksandrom zasnuje porodicu. Tamo su emocije prenaglašene. Stoji da odgovaraju jedno drugom u rijalitiju, ali treba videti kako će se slagati kada izađu. Ne znam da li bi bila dobra majka Davidovom detetu. Ne znam, jer ne znam kakva je sa svojim", zaključila je.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Alo.rs

Povezane vesti:


>