Parovi

Farma

Potpuno ludilo u Parovima: Učesnici zanemeli nakon Dejanovog odgovora!

U rijalitiju Parovi sinoć je nastalo potpuno ludilo, kada su braća Dragojević odgovarali na pitanja sa "Parografa", a Dejanov odgovor na jedno od pitanja, bukvalno je sve ostavio bez teksta.

Potpuno ludilo u Parovima: Učesnici zanemeli nakon Dejanovog odgovora! Foto: Screenshot YouTube



Naime, u jednom trenutku usledilo je veoma škakljivo pitanje, koje je glasilo "Da li biste zbog devojke ili žene prekinuli kontakt sa porodicom?". David je bez ikakvog razmišljanja, kratko i jasno rekao "Ne" i dodao da je porodica najbitnija, dok je Dejan iznenadio sve kada je rekao da bi: "Da, bih, ima puno situacija gde porodica neće da podrži devojku, a ona mi odgovara. Bitna je moja porodica koju ću ja da osnujem, neću sigurno živeti sa porodicom ovom.

Sa njima sam bio ceo život, da prekinuo bih kontakt sa njima zbog devojke " rekao je Dejan i time učesnike ostavio bez reči. Svi su bili šokirani, posebno Nikola Lakića i voditeljka Anđela Lakićević, a David je pokušao bratu da objasni, koliko greši: "Roditelji daju sve za tebe, a ti bi ih se odrekao. Odrekao bi se majke koja je odvajala od usta zbog tebe, do poslednje stvari uložila sve što je imala u tebe. A ti bi se jednostavno okrenuo i otišao zbog hira i slomio joj srce. Ostavio bi majku zbog devojke sa kojom si mesec dana. Roditelji su ti dali sve, a ti tako lako ih se javno odričeš", zaključio je David u Parovima.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>