Region

Svet

Zoran Marjanović otkrio kako su protekli njegovi poslednji dani sa suprugom Jelenom Krsmanović!

Zoran Marjanović gostujući u emisji na televiziji Happy pričao je o najintimnijim detaljima iz života i otkrio kako je proveo poslednje dane sa suprugom Jelenom.

Zoran Marjanović otkrio kako su protekli njegovi poslednji dani sa suprugom Jelenom Krsmanović! Foto: Screenshot YouTube



Iako je prošlo više od godinu dana od ubistava Jelene Krsmanović, ubica još uvek nije pronađen, a u Zoran Marjanović u emisji kod Milomira Marića, pričao je kako provodi vreme i kako su protekli poslednji dani koje je proveo sa suprugom pre nego što je brutalno ubijena: "Muzika je na "stend baju". Dosta je snage potrebno, pogotovu za tu njenu poslednju pesmu koju je otpevala, noć pre nego što se to desilo.  Želeo sam Jelenu da vratim na scenu jer je to bila njena želja od malih nogu, sa poslednje tri pesme koje sam uradio. Voleli su je jer je bila jedan od najmlađih pevača u začetku "Granda", rekao je Zoran i ispričao gde je Jelena pevala noć uoči ubistva:

"To je sve bilo sveže, tek se vratila na scenu, mnogi je još nisu ni primetili. Pevala je u Filmskom gradu, u Skadarliji. Nekada sam išao, nekada nisam", dodao je. Iako je prošlo više od godinu dana, Zoran još uvek nije spreman da se vrati muzici, već svo slobodno vreme provodi sa svojom ćerkicom Janom, kojoj je sada najpotrebniji: "Fokus sam stavio na dete, na čekanje hvatanja zločinca. Dete i njeno sazrevanje je na prvom mestu. Pravda da se dočeka, da taj zlikovac bude priveden pravdi. Iživljavanje medijsko koje je moja porodica podnela do sada...I to što su nas optuživali za ubistvo, to su bili kontradiktorni naslovi, to je bilo strašno", zaključio je Zoran.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>