Region

Svet

SHA ogorčen: Nekome veoma smeta uspeh moje nove pesme! VIDEO

Nenad Aleksić Sha nedavno je premijerno predstavio spot za pesmu "Keširam", koja je za kratko vreme postala ogroman hit.

SHA ogorčen: Nekome veoma smeta uspeh moje nove pesme! VIDEO Foto: Facebook/Nenad Aleksic Sha



Iako važi za veoma korektnog i kvalitetnog muzičara, koji je mnogo puta do sada pomogao svojim kolegama, a neke od njih je i proslavio, Nenad Aleksić Sha, pre izvesnog vremena doživeo je veoma neprijatnu situaciju, kada je njegov novi spot, koji je za samo 8 dana dostigao 850.000 pregleda na Jutjubu, iznenada blokiran. Navodno objašnjenje ovakvog toka događa je, pregršt eksplicitnih scena, koje nisu za mlađe 18 godina.  Ogorčeni Nenad za naš portal kaže, da sumnja da je neko to namerno uradio, jer je zbog svoje bogate muzičke karijere u poslednje vreme mnogima trn u oku:

"Snimao sam spot za IDJ videos i prvi put sam napravio foru, da me što manje ima u spotu i da svoje delove u kojima sam, sam odglumim. Razlog tome je da bi se malo izdvojio od drugih i da ne dosadim konstantnim, unošenjem u kameru", kaže Nenad za Svet Plus i dodaje: "Spot je pregledan za osam dana 850.000 puta. štp je super, jer je milion bio jako blizu, a to dokazuje da pesma super prolazi, ali eto, dušmanima smeta kada nekome lepo ide, pa su se potrudili da spot prijave i pregledi su stali, jer sad više od 80 odsto njih, ne može da vidi, a i moraju da imaju 18+. To je još jedan dokaz da sam mnogima trn u oku", zaključio je Sha.

Ukoliko ste u mogućnosti pogledajte spot i zaključite sami da li postoje eksplicitne scene, jer mi ih zaista nismo našli!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>