Region

Svet

Razvodi se Marija Kilibarda?!

Voditeljka Marija Kilibarda razvodi se od bivšeg košarkaša Vladimira Radmanovića nakon samo godinu dana braka, tvrdi izvor blizak paru.

Razvodi se Marija Kilibarda?! Foto: Instagram/ kilimara



Izvor blizak bračnom paru navodi da u njihovom odnosu već duže vreme ne cvetaju ruže:"Bilo je sve super posle venčanja, zajedno su uživali, putovali... Ali, vremenom su se udaljili, prošlo ih je sve. Svako se posvetio svojim obavezama, zbog čega su se udaljili i ugasilo se "ono nešto" što je postojalo između njih. Baš su se udaljili, počeli su da se razilaze u razmišljanjima, planovima za budućnost i pogledu na svet generalno, pa su odlučili da se raziđu i svako nastavi svojim putem" ispričao je on za Pink.rs i dodao da su u maju Marija i Vladimir otišli na putovanje kako bi pokušali da spasu brak, ali bezuspešno.

"Hteli su njihovoj ljubavi da daju još jednu šansu, pa su otputovali uoči 1. maja u Jordan, gde su proveli nekoliko dana. Po slikama na Instagramu svi su mislili da Marija tamo uživa, ali kada su se vratili shvatili su da to više nije to i da je najbolje da se razdvoje. Ona se pre nekoliko dana iselila iz njegove kuće u Novim Banovcima, više ne živi sa njim" zaključio je izvor.

Podsetimo, Marija i Vladimir venčali su se 19. juna prošle godine.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>