Region

Svet

Region

Jelica Sretenović otkrila koja je njena najomiljenija uloga!

Jelica Sretenović, popularna glumica koju svi najbolje pamte po ulozi Koke u seriji "Bolji život" otkrila je koja je njena najdraža rola.

Jelica Sretenović otkrila koja je njena najomiljenija uloga! Foto: Screenshot YouTube



Jelica Sretenović ostvarila je mnogobrojne uloge, a jedna od njih je Ljubičica Mitrović u seriji "Srećni ljudi" koja joj je najdraža:"Ljubičicu mnogo volim. Lako sam je radila jer mi je uloga "legla". Divno je bilo što smo u jezičkom odeljenju igrale nas četiri koleginice sa klase - Tanja Bošković, Ljiljana Dragutinović, Radmila Živković i ja. Takođe, tad sam sarađivala sa divnim čovekom i glumcem Nikolom Milićem, koji je imao ulogu našeg šefa" ispričala je glumica.

Ona se prisetila i snimanja sa Petrom Kraljem, koji je bio njen direktni partner:"U jednoj sceni mi je "drmnuo" opasnu šamarčinu i uopšte mu nije bilo neprijatno zbog toga" rekla je kroz smeh Jelica i dodala:"Ipak, hvala mu, jer mi je taj udarac pomogao da verno odigram sve što se od mene zahtevalo. Kad smo već kod batina, pamtim da sam u TV seriji "Priče iz radionice" morala da šamaram Batu Živojinovića. Bilo mi je nelagodno, pa mi je u jednom trenutku rekao:"Šta me maziš, udri!"" otkrila je glumica za TV Novosti.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>