Region

Svet

Drama Goce Božinovske: Izbacili su me iz rođenog stana!

Pevačici Goci Božinovskoj juče je zaplenjen stan u centru Beograda jer je investitor zavrnuo za novac koji je uložila, ekskluzivno saznaje „Alo!”. Božinovskoj su juče u podne banuli sudski izvršitelji na vrata i zaključali njen stan u zgradi u ulici Kraljice Natalije u Beogradu.

Drama Goce Božinovske: Izbacili su me iz rođenog stana! Foto: Screenshot YouTubeSat vremena kasnije iz zgrade je izašla Božinovska, koja je vidno iznervirana potvrdila za „Alo!” da joj je zaplenjen stan na skupoj lokaciji. - Jeste, izbacili su me iz rođenog stana. Ne mogu ništa više da kažem - sva u šoku kratko je prozborila ona. Potom je lomeći prste na rukama više za sebe rekla da je prevarena.

- Prevarena sam kao i svi u Srbiji - kratko je rekla Božinovska, pa se okrenula i otišla do prijatelja koji su je čekali u blizini.

Kako se reporter „Alo!” juče uverio, Goca nije jedina žrtva investitora, koji je prevario još nekoliko naivnih stanara, koji su juče takođe ostali bez krova nad glavom. Njima su sudski izvršitelji takođe zaplenili stanove, a investitor je pobegao u Rusiju - piše "Alo!".

Folkerka pored ovog stana ima luksuznu nekretninu u Surčinu u koju je uložila ozbiljnu sumu novca.

Viber

Izvor: Blic.rs

Povezane vesti:


>