Ispovesti

Ljubav

Ispovest Džejmija Foksa o borbi sa porocima: Opra Vinfri me je izvukla iz pakla

Oskarovac Džejmi Foks u iskrenoj ispovesti progovorio je o svojoj borbi sa porocima i koliko mu je voditeljka Opra Vinfri pomogla da se izvuče iz začaranog kruga.

Ispovest Džejmija Foksa o borbi sa porocima: Opra Vinfri me je izvukla iz pakla Foto: Instagram/iamjamiefoxxGlumac Džejmi Foks, koji je dobio Oskara za film "Rej" 2004. godine, odao se na vrhuncu popularnosti porocima. Droga i alkohol postali su njegova svakodnevica i o tome je otvoreno pričao. - Nije prošao dan, a da nisam pio alkohol i radio stvari koje ne možete ni da zamislite - rekao je Foks.

Kada mu se učinilo da nema izlaza, u pomoć mu je priskočila Opra Vinfri, koja ga je jednog dana pozvala telefonom. - Uništićeš sve, Džejmi. Životarenje, provodi i ostala sranja nisu ono što želiš da radiš, to ti ne treba. Hoću da te odvedem na jedno mesto na kom ćeš shvatiti šta radiš - rekla mu je ona u razgovoru, posle čega je organizovala druženje kod producenta i glumca Kvinsija Džonsa. 

- Kad smo ušli u kuću, tamo su sedeli svi oni stari glumci iz šezdesetih i sedamdesetih godina koji su izgledali kao da hoće da mi kažu "nemoj to da upropastiš" - ispričao je Džejmi.

Tek kada je upoznao prvog afroameričkog glumca koji je osvojio Oskara za najboljeg glumca shvatio je koliko je njegova situacija ozbiljna i otrgao se od toga.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus/Pink.rs

Povezane vesti:


>