Parovi

Farma

Takmičari napravili haos u Parovima zbog kazni

Haos za haosom u vili Parova. Stanovnike luksuzne zemunske vile je pre nominacija šokirala voditeljka Bojana Ristivojević. Ona je pročitala surovu odluku produkcije koja je rešila da kazni sve takmičare.

Takmičari napravili haos u Parovima zbog kazni Foto: Screenshot Happy tv



Zbog raznih ispada, nepoštovanja produkcije i lomljenja nameštaja, glavna nagrada je sa 80.000, smanjena na 60.000 evra. Po džepu za čitavih 20.000 evropskih novčanica!

Naravno, u vili je nastao haos. Svi su počeli da viču uglas, da se bune i negoduju, iako znaju da je produkcija nemilosrdna i da ne prašta. Najglasnije su bile Aleksandra Subotić i Dalila Mujić. One su se pitale kako je to moguće, zar nisu zaslužili nagradu zbog velike gledanosti i šoua koji priređuju.

Bilo je i onih koji se nisu mnogo bunili. Njih par. Mladen Vuletić je rekao da je njemu dovoljno i ovih 60.000, a sa njim se saglasila i Slađana Slađa Petrušić.

Osim kolektivne kazne, Bojana je saopštila da je produkcija i pojedinačno skresala honorare pojedinim takmičarima. Skriveni učesnik je kažnjen sa 400 evra zbog vređanja roditelja tokom roditeljskog sastanka. Profesorka Smilja Janković i Miljana Kulić, kažnjene su sa 12 sati izolacije i sa po 300 evra zbog agresivnog ponašanja.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>