Ljubav

Style

Ovo su razlozi zbog kojih muškarci odbijaju seks

Iako žene smatraju da su muškarci raspoloženi za seks 24 sata u toku dana, ipak i jači pol ima dana kada im nije do razmene nežnosti sa partnerkom.

Ovo su razlozi zbog kojih muškarci odbijaju seks



Muškarci znaju o svojim problemima ćutati i izbegavati razgovore sa voljenom osobom, pa je potrebno dosta strpljenja i razumevanja da vam se partner otvori i kaže šta je razlog zbog kojeg izbegava seks sa vama.

Lekovi
Neki lekovi ( npr. za snižavanje krvnog pritiska ili protiv depresije) mogu smanjiti seksualni nagon. Ako je problem u tome, ohrabrite partnera da razgovara sa doktorom.

Stres i nervoza
Muškarci se često boje hoće li zadovoljiti partnerku u krevetu. Pokušajte ga razuveriti i objasniti mu da ćete se osećati zadovoljno bez obzira na sve. Osim toga, vrhunski seks zahteva vežbu pa dajte i njemu i sebi vremena.

Iscrpljenost
Umor je vrlo uobičajen razlog zbog kojeg muškarci imaju smanjenu želju za seksom. Stoga ga navečer pustite da se naspava, a u seksu pokušajte uživati u drugim delovima dana.

Ljutnja
S vremenom se u vezi znaju nakupiti nerešeni problemi što takođe može smanjiti seksualni apetit kod muškarca. Rešenje su dugi iskreni razgovori, a nije ni loše pokušati tu ljutnju preneti u spavaću sobu.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus/Zadovoljna.hr

Povezane vesti:


>