Ispovesti

Ljubav

Od partnera se rastala tokom trudnoće: Dragana Katić otkrila zašto je samohrana majka!

Poznata voditeljka Dragana Katić otkrila je zašto je odlučila da sama podiže sinove, blizance, bez pomoći partnera sa kojim se rastala još tokom trudnoće.

Od partnera se rastala tokom trudnoće: Dragana Katić otkrila zašto je samohrana majka! Foto: Instagram/ dragana_katic



Dragana Katić jedna je od najpopularnijih voditeljki na ovim prostorima. Svoj privatni život čuva od javnosti, ali je sada rešila da podeli svoju životnu priču i zašto je odlučila da bude samohrana majka blizanaca:"U početku su svi govorili da sam hrabra što sam odabrala da sama brinem o sinovima, i mada nisam diskutovala na tu temu, mislila sam kako to ne mogu nazvati hrabrošću, jer sam imala zaleđinu - svoje roditelje. Oni nisu bili srećni zbog moje odluke, ali su me podržali. Sada, posle 19 godina, mogu da kažem da sam uspela" ispričala je ona za magazin Gloria.

Otkrila je i zašto otac njene dece nije bio prisutan u njihovim odrastanju:"Jednostavno, bili smo dve individue koje su se godinama poznavale, bile u nekoj vezi, pokušale da žive zajedno i shvatile da to ne ide. Zapravo, odlučila sam da sebe ne maltretiram. To je bio kraj i sa tim sam raščistila. Takva sam, uvek gledam da sebi ugodim, i na dnevnom nivou, a kamoli u životu generalno. Posle on iz raznoraznih ali opravdanih razloga nije mogao mnogo da učestvuje u odrastanju sinova. Sada imaju korektan odnos" bila je iskrena voditeljka.
 
 

Moje najlepse vreme💞💕❤️

Објава коју дели Dragana Katic (@dragana_katic) дана

 

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>