Svet

Region

VALERIJAN I CARSTVO HILJADU PLANETA: Pogledajte finalni trejler najočekivanijeg filma godine! VIDEO

Studio EuropaCorp je objavio finalni trejler najvećeg bioskopskog  hita godine, Valerian i carstvo hiljadu planeta, za čiju je režiju i scenario zaslužan vizionar Luk Beson, a nastao je prema revolucionarnom stripu koji je inspirisao generaciju. 

VALERIJAN I CARSTVO HILJADU PLANETA: Pogledajte  finalni trejler najočekivanijeg filma godine! VIDEO Foto: Promo


 
 „Želeo sam već davno napraviti ovaj film, ali sam čekao da se tehnologija usavrši kako bi mogao realizovati sve ono što sam zamislio u mašti. Kada sam pogledao Avatara, sve se promenilo. Tada sam znao da su mogućnosti bezgranične.“ - Beson. Na filmu je radilo preko 1800 ljudi, a dva VFX diva su se ujedinila u produkciji Valeriana. WETA i ILM, uz podršku Rodeo FX-a, tri najjača studija za specijalne efekte, koji su ujedno radili i na mega blockbusterima poput Avatara, Gospodarima prstenova i Osvetnicima.

Valerian (Dejn DeHan) i Lorelajn (Kara Delevinj) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Lorelajn, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovednika (Klive Oven), Valerian i Lorelajn su poslati na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu  planeta. Alfa ima sedamnaest miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti celi grad u veliku opasnost.

U filmu će glumiti i planetarno popularna pevačica Rajana, za koju je Luk Beson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga”. VALERIAN I CARSTVO HILJADU PLANETA, u distribuciji Blitza, u domaće bioskope stiže u julu 2017. godine i to u najboljim formatima RealD 3D i 4DX.


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>