Region

Svet

Stoja preporučila neverovatnu dijetu: Žene služite se mojim metodama mršavljenja!

Stoja Novaković, popularna folk pevačica, skinula je nekoliko suvišnih kilograma, a otkrila kojom dijetom je to uspela i posavetovala žene da se služe njenom metodom.

Stoja preporučila neverovatnu dijetu: Žene služite se mojim metodama mršavljenja! Foto: Instagram/stojainstitucija



Stoja Novaković je uspela da smrša nekoliko kilograma, ali, kako kaže, neće se na tome zaustaviti. Stoja planira da izgubi bar deset kilograma i u toj borbi joj osim dijeta i treninga pomaže i suprug Igor Jovanović. Pevačica potvrđuje tezu da se suvišni kulogrami najbolje skidaju aktivnostima u spavaćoj sobi.

"Ima istine u tome da se mršavi pomoću seksa. Nemam ništa protiv jer znojenje u krevetu je fizička aktivnost. Sve je bolje u krevetu, pa i skidanje kilograma", rekla je Stoja uz osmeh i dodaje da je proteklih dana na rigoroznoj dijeti, koju ne preporučuje drugim ženama.

"Savetujem žene da se ne služe mojim metodama za mršavljenje, pošto ja ne jedem ništa. Nemam vremena da jedem. Kad se budem rešila obaveza koje imam u ovom periodu, sigurno ću ponovo početi i da treniram. Krećem i na plivanje, to me baš opušta", otkrila je pevačica za Alo.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>