Region

Svet

Pobesneo: Đole Đogani opet opleo po Anabeli, evo i zašto!

Đole Đogani i Anabela Atijas nisu u dobrim odnosima još otkako je pevačica napustila poznatu porodicu, a čini se da do pomirenja neće skoro doći.

Pobesneo: Đole Đogani opet opleo po Anabeli, evo i zašto! Foto: Screenshot Youtube/ Ilustracija



Iako je Anabela Atijas sa svojim bivšim suprugom Gagijem izgladila odnose, te sada normalno funkcionišu i odgajaju decu, pevačica to nije uradila i sa njegovim bratom Đoletom Đoganijem i njegovom suprugom Vesnom.

Od razvoda sa Gagijem, s vremena na vreme Đole isproziva Anabelu, a i sada je imao povoda za to. Naime, Anabela i Gagi imali su nedavno zajednički nastup, na kom je bio i Đole sa suprugom Vesnom, a Anabela nije htela da im se javi i prošla je pored njih kao da ih ne poznaje:"Đole i Vesna su došli nekoliko minuta iza ponoći i smestili se u separe a nakon 20 minuta se pojavila Anabela sa ćerkom Lunom. Njih dve su prošle pored rođaka i ne pogledavši ih. Smestile su se u separe koji je bio svega nekoliko metara udaljen od njihovog" ispričao je izvor za Star.

Ovu situaciju prokomentarisao je i sam Đole:"Ja bih se njoj javio kada bih je video, ali svako je priča za sebe. Ja nisam ni bezobrazan, ni nevaspitan. Tačno je da nas nije pozdravila. Tamo sam bio isključivo da bih podržao Gagija. Ne moram da bežim ni od koga, čist sam kao suza i svakoga mogu da pogledam u oči" rekao je on.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>