Pinkove Zvezde

Parovi

Ovako se Pinkova zvezda priprema za naredni krug: Marko Stolić u društvu poznatog reprezentativca! FOTO

Marko Stolić, učesnik treće sezone takmičenja Pinkove zvezde, svojim besprekornim vokalom oduševio je sve. Dok pripreme za naredni krug uveliko traju, Marko je odlučio da se malo opusti u društvu našeg poznatog rukometaša, Marka Krsmančića.

Ovako se Pinkova zvezda priprema za naredni krug: Marko Stolić u društvu poznatog reprezentativca! FOTO Foto: Instagram/Marko Stolic



Mladi i šarmantni momci, iskoristili su slobodno vreme da provedu popodne u jednoj piceriji, a kako možemo da vidimo na slikama, Stolić je od svog zeta dobio i dres kluba u kome trenutno igra. Marko Krsmančić, važi za veoma uspešnog rukometaša koji je sa klubom Alpla Hardom iz Austrije, u kome je proveo četiri godine osvojio nekoliko titula prvaka države, a dres naše reprezentacije obukao je prvi put na Svetskom prvenstvu koje je održano u Španiji 2013. godine. Trenutno brani boje turskog Bešiktaša, a da li će ovaj dres talentovanom pevaču doneti sreću i plasman u sledeći krug Pinkovih zvezda, saznaćemo u nekoj od narednih emisija.
 
 

Ispunio zet obecanje , stigao dres !💪🏼⚪️⚪️⚫️⚫️ #bjk #besiktas

A post shared by Марко Столић (@stolycmusic) on


 
Marko Stolić od prvog kruga takmičenja osvojio je simpatije svih u šou Pinkove zvezde, a od žirija popularnog takmičenja, dobio je nadimak Supermen. Podsetimo se kako je izgledao njegov poslednji nastup:


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>