Zdravlje

Ljubav

APEL: Snežana Kovačević je pomagala ljudima kada im je bilo najteže, sada je njoj potrebna naša pomoć!

Prošlo je 3 godine od pogubnih poplava koje su pogodile Srbiju i naši volonteri su vredno radili da bi sakupili, tovarili i transportovali preko 100 tona humanitarne pomoći protiv poplava onima kojima je bila potrebna.

APEL: Snežana Kovačević je pomagala ljudima kada im je bilo najteže, sada je njoj potrebna naša pomoć! Foto: Privatna arhiva



To je bio jedan od najvećih poduhvata naše organizacije i srpske dijaspore širom sveta, u kojem smo uspeli da pošaljemo 9 kontejnera pomoći brodom i avionom iz Toronta direktno u Beograd. Nakon što su mediji prestali da  izveštavaju o tim događajima, naš humanitarni rad se nastavio bez pauze i za vreme leta. Jedna od naših najvrednijih volontera je bila Snežana Kovačević, koja je došla zajedno sa tri ćerke u naše skladište u Torontu, i svakog dana tog meseca pomagala da se kontejneri sa humanitarnom pomoći utovare. Nažalost, Snežani je sada potrebna NAŠA pomoć.

Nedavno joj je dijagnostikovan hronični pankreas, bolest koja uništava pankreas i njegovu normalnu strukturu i rad. Da stvari budu još gore, prošlog meseca joj je takođe dijagnostikovana šećerna bolest, koja joj je gotovo potpuno paralisala stomak, i dovela do otežanog varenja. Kombinacija ove dve bolesti zajedno sa njenim tip 1 dijabetesom joj nanosi veliki bol u predelu stomaka. Njene ćerke su pokrenule onlajn kampanju da bi se pomoglo porodici sa neophodnim troškovima lečenja dok Snežana očekuje transplantaciju pankreasa. Samohrana majka kojoj bolest onemogućava da radi ne može sama da pokrije sve troškove. Snežana i njena porodica su bili tu za srpski narod kada mu je bilo najteže, sada je naše vreme da njoj pomognemo!

28: Jun će poslati poklone u vidu kape sa našim logoom kao i zlatne značke i brojanice napravljene na Kosovu prvim 100 donatorima. Posle donacije pošaljite nam vašu adresu zajedno sa identifikacionim brojem donacije na [email protected]

Za online donacije:
PayPal: [email protected]
Kreditna kartica: https://28jun.org/#donate

Za Srbiju:
Raiffeisen banka Srbije
Dinarski račun broj: 265619031000037746
SMS U SVIM MREŽAMA: PORUKA NA 1733

Za donacije iz Nemačke/Austrije/Švajcarske:
Ime: 28. Jun
IBAN: AT07 3501 7000 0014 2885
BIC: RVSAAT2S017
Raiffeisenbank Golling
Markt 45
5440
Golling
Austria

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>