Ispovesti

Ljubav

Potresna ispovest devojke: Zaljubila sam se u sopstvenog oca!

Jedna mlada devojka iz Vankuvera, podelila je svoju šokantnu priču u kojoj je otkrila da se zaljubila u svog oca, kao i da je imala seks sa njim.

Potresna ispovest devojke: Zaljubila sam se u sopstvenog oca!



Nataša Rouz svog biološkog oca upoznala je u 19. godini. Otišla je kod njega na Jamajku, kako bi neko vreme proveli zajedno i kako bi se bolje upoznali, ali onda se dogodila i jedna strašna situacija. Ona se jako zaljubila u njega i odlučila je i da stupi u seksualne odnose sa njim. "Kada sam ga prvi put srela, primetila sam da imamo isto držanje, da se jednako nosimo sa mnogim stvarima. Opčinilo me koliko smo bili slični, jer do tada to nisam doživela. Majka i ja smo vrlo različite, a nemam braće i sestara", rekla je Nataša tokom svedočenja i dodala da su stvari kulminirale u njenoj 21. godini. Provodili su vreme zajedno i tada joj je priznao da želi da spava sa njom.

"Ako niste osetili takvu privlačnost prema nekome ko vam je rod, teško možete to da zamislite ili opišete.Sve što osećate je tako stvarno i intenzivno. Seksualna privlačnost koju sam gajila prema ocu delovala mije kao mračna čarolija kojoj nisam mogla da se oduprem. Osećala sam se kao žrtva jer me zavodio sopstveni otac, ali sam istovremeno bila i žrtva vlastitih osećaja. Bilo me je sram, bila sam usamljenija nego ikada, nisam sa nikim mogla da podelim sve kroz šta sam prolazila. Nisam mogla darazumem vlastite emocije".

Nakon tog seksualnog odnosa, nisu se videli šest godina. Nataša sada redovno ide na terapije, gde je naučila da ne treba da se oseća loše, jer nije kriva za sve što se dogodilo.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>