Region

Svet

Duško Tošić se oglasio nakon skandala: Učiniću sve da zaštitim Jelenu!

U turskim medijima je pre nekoliko dana kao bomba odjeknula vest, da je Duško Tošić prevario suprugu, Jelenu Karleušu sa atraktivnom brinetom.

Duško Tošić se oglasio nakon skandala: Učiniću sve da zaštitim Jelenu! Foto: Instagram/Jelena Karleusa



Odmah nakon ovih natpisa, oglasila se i pop diva koja je demantovala čitavu priču i objasnila da je u pitanju verenica Duškovog prijatelja. Ipak, mediji se ni tu nisu zaustavili, te se sada ponovo pokrenula priča, da je Tošić svojevremeno, pevačicu varao i sa bišom mis Vojvodine i učesnicom treće sezone rijalitija Farma, Sanjom Radinović. Ovi naslovi tada su isprovocirali Tošića, koji je poslao svim medijima veoma jasnu poruku i poručio da svoju suprugu nikada neće prevariti:

"Jedno neka svima bude jasno - svoju ženu nikada neću prevariti! Dotična Sanja sa kojom me spajaju je devojka mog druga Marka Filipovića, i tu se priča završava. Veoma je ružno što smo na ovaj način napadnuti moja porodica i ja. Koja budala bi varala ženu kao što je Jelena? Imamo dvoje zlatne dece, divan brak, i ne dozvoljavam da tabloidi šire neistine. Učiniću sve da zaštitim Jelenu od ovakvih stvari", piše Blic.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>