Parovi

Farma

Drama u Parovima: Zerina u suzama napustila vilu!

U rijalitiju Parovi u toku emisije Upoznajte Parove desila se prava drama, jer je gošća bila sestra Nikole Lakića, Neda, koja nije želela da se njen brat veri sa Zerinom Hećo.

Drama u Parovima: Zerina u suzama napustila vilu! Foto: Screenshot Happy tvNeda Lakić, sestra Nikole Lakića, večeras je bila gošća kod voditeljke Jovane Jeremić u Parovima, i već na samom početku emisije rekla je nešto što je izazvalo burne reakcije. Ona je poručila bratu da treba da uspori oko veridbe sa Zeirnom Hećo. - Što se tiče Zerine, imamo finu priču. Kada se budem odlučio za taj korak, reći ću svima, biće svi obavešteni - rekao je bivši fudbaler. 

- Malo se ružno osećam i to je to. Ne osećam se prijatno, ružno je kad nekog tako iskomentarišeš - dodala je Zerina koja je nije mogla da sakrije suze, a odmah posle toga napustila je vilu i otišla u dvorište. 

- Nemoj da se nerviraš, doživeo si ovo na pogrešan način. Prenosim ti stvari koje bi ti prenela mama preko telefona. To nisi ti da praviš veridbu tu. Nikola to voli kući, porodično, da ona dođe kod nas... - pričala je Neda.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>