Svet

Region

Ima novog dečka: Skarlet Johanson ponovo zaljubljena!

Skarlet Johanson, jedna od najlepših glumica, nakon dve godine braka nedavno se rastala od francuskog novinara Romana Dorijaka sa kojim ima trogodišnju ćerkicu Rouz.

Ima novog dečka: Skarlet Johanson ponovo zaljubljena! Foto: Screenshot YouTube



O ovom razvodu dosta se pisalo u stranim medijima, a činilo će da će biti prljaviji od onog kroz koji je prolazio napoznatiji holivudski par  – Bred Pit i Anđelina Džoli. Par je pokušao da se dogovori oko raspodele imovine i starateljstva nad ćerkicom u privatnosti, ali pregovori su propali jer Roman smatra da Skarlet često odsustvuje od kuće zbog posla, te da nije u stanu da se u potpunosti posveti roditeljstvu. – Nijedan otac (niti majka) ne želi da bude “zamenska bebisiterka” svom detetu i da po potrebi “pokriva” drugog roditelja – preneo je Dorijakovo mišljenje njegov advokat Hal Majerson.

Od tada su prošla dva meseca, “prašina se slegla”, a atraktivna Skarlet je definitivno okrenula novi list. Na gala žurci povodom finalne emisije “Saturday Night Live” jedna od prisutnih gošći potvrdila je novinarima kako je videla glumicu da razmenjuje nežnosti sa komičarem Kolinom Džostom, voditeljem pomenute emisije. – Skarlet i Kolin su stajali kraj šanka, ćaskali i ljubili se naočigled svih – preneo je izvor, piše Gloria.

Izvor takođe tvrdi da ova veza traje već neko vreme, ali da još uvek nisu spremni da se pojave zajedno u javnosti.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus


>