Svet

Region

Hale Beri teško podnela smrt voljenog ljubimca

Hale Beri, popularna holivudska glumica, teško je podnela smrt voljenog ljubimca, mačke Plejdouom, za koju je bila jako vezana.

Hale Beri teško podnela smrt voljenog ljubimca Foto: Screenshot YouTube



Nikad, čak ni kad se triput razvodila, niti kad je raskidala svoje brojne veze, Hale Beri nije tako teško podnela odlazak nekog kome je poklonila srce. A taj neko, iako je imao samo 16 godina, umro je u dubokoj starosti, jer reč je o mačku Plejdou, ljubimcu holivudske glumice. I ne samo njenom. I dvoje dece Hale Beri tuguje za Plejdouom.

– To malo biće je unelo svetlo u naše živote i činilo nam svaki dan zabavnim tokom 16 godina. Njegov odlazak je teško pao svima, naročito mojoj deci. Ali odlazak je neizbežan deo svakog života – napisala je glumica u emotivnoj poruci objavljenoj na društvenim mrežama, prenosi Gloria.

Zajedno sa porukom postavila je i sliku na kojoj ona i njen trogodišnji sin Maseo-Robert Martinez ljube mačka kog više nema. – Veza moje dece i Plejdoua bila je jedinstvena, i posebna. Zahvaljujući njoj oni su naučili da budu saosećajni sa nekim koga vole, i da se brinu o tim divnim stvorenjima – dodala je Hale.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Tagovi

Hale Beri

Povezane vesti:


>