Region

Svet

Andreana Čekić se oglasila povodom natpisa da je muž vara! FOTO

Andreana Čekić, popularna pevačica, rešila je da stavi tačku na natpise da je muž vara i time stane na putim zlim jezicima!

Andreana Čekić se oglasila povodom natpisa da je muž vara! FOTO Foto: Instagram/ andreanacekic



Naime, u novinama "Scandal" osvanula je izjava izvesne devojke koje je rekla kako se Andreanin muž Ivan dopisivao sa njom, te da joj je upućivao razne komplimente. Međutim, očigledno u tome nema istine, što je dokazala i sama Andreana, koja je na društvenim mrežama izdala saopštenje koje prenosimo u celosti:

"Poštovani mediji i prijatelji,

Želim isključivo ovim putem da se izjasnim povodom teksta koji se pojavio u današnjem SCANDAL-u da me muž vara sa izvesnom devojkom. Razumećete da ne planiram ponavljati svakome istu priču, zato možete preuzeti ovaj status kao moj jedini komentar na sve.

Takve prepiske mogu lako biti montirane, ima danas hiljadu opcija da se izrežira fejk konverzacija svakog tipa. Devojka je dobila svoje mesto u žutoj stampi (kapiram da je to bio svakako njen cilj).

Svoju karijeru gradim isključivo na dobrom pevanju, tako će i ostati. Apsolutno se ništa neće menjati u našem braku niti ćemo davati bilo kakve izjave.

Hvala na razumevanju,
Andreana Čekić"

 

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>