Parovi

Farma

Parovi: Mladen i Branka imali seks! VIDEO

Mladen Vuletić u rijalitiju Parovi konačno je priznao da je imao seks sa Brankom Okukom, koja je zbog toga veoma postiđena.

Parovi: Mladen i Branka imali seks! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Naime, tokom odgovaranja na poligrafskom ispitivanju, Mladen je kroz osmeh priznao da je imao noćnu avanturu sa Brankom. Ovo je veoma iznenadilo Dalilu, koja je imala šaljiv komentar: "Baš sad pita David hoće li skoro biti kraj ovog rijalitija. Ja sam mu odgovorila da ako se to ne desi svi će se redom ovde međusobno izj*bati. Biće svega Bojana", rekla je Mujićeva, dok se Mladen nadovezao na njenu izjavu: "U "Parovima" je najbolje, ima hrane, pića, seksa. Menjamo se svi u krug. Ovo je top!".

Ipak njegovi komentari nisu se nimalo dopali Branki koja se kaje što je ikada upoznala Mladena: " Mene je stvarno sramota što sam upoznala ovu dotičnu osobu, ovog Vuletića. Sramota me je jer sam upoznala jednog ološa i nisam poslušala svog oca. Prešla sam preko svega, dala sam mu još jednu priliku, misleći da mi je on prijatelj. Pogrešila sam, jer je on najveći ološ kog sam ja upoznala u životu, a takvi mi u stvarnom svetu nikada ne bi ni prišli", oštra je bila Branka.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>