Region

Svet

Mile Kitić napravio spektakl u Ambisu! FOTO

Folk zvezda Mile Kitić po ko zna koji put dokazao je da je jedan od najpopularnijih i najtraženijih folk izvođača širom Evrope čiji uspeh samo ide uzlaznom putanjom.

Mile Kitić napravio spektakl u Ambisu! FOTO Foto: Facebook/Ambis Club



Iako se poslednjih nedelja pričalo da je pevač bolestan, kao i da je odložio sve nastupe, Mile Kitić je spekulacije prekinuo, kada je proteklog vikenda nastupio  u popularnom klubu Ambis u Dizeldorfu, gde je publici u Nemačkoj priredio pravi spektakl i pokazao da je njegovo zdravstveno stanje odlično, jer je tokom čitave večeri igrao i pevao.



Na repertoaru su se našli njegovi dobro poznati hitovi poput "Šampanjac", "Plava ciganko", "Paklene godine", Bomba", "Kraljica trotoara", a popularnog folk pevača posebno je oduševilo, što nemačka publika odlično zna i njegove pesme sa zadnjeg albuma "Mađioničar", kao i numeru koja se veoma  brzo izdvojila "Kilo dole, kilo gore".




Veoma raspoloženi pevač, u pauzama se družio sa svojim prijateljima u bekstejdžu koji su specijano došli da ga podrže tokom nastupa, a ono što je bilo najviše intresantno je i Miletova nesebična podrška koju je pružao Di-džej Miri, koji je u subotu bio zadužen da publiku razigra, uz popularne domaće hitove.

https://scontent.fbeg5-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/18644547_817080058444495_1998936729_n.jpg?oh=0cc17ba057f824dbd6a5af388e7a7e5d&oe=5925CD0A

Njih dvojica često sarađuju zajedno, te je Miro za naš portal otkrio, da  jako voli da nastupa zajedno sa njim, jer Mile pravi neverovatan štimung. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>