Parovi

Farma

Ljuba Pantović ponovo u Parovima: Nisu mi dali da odvedem ćerku!

Rijaliti Parovi odvija se i van vile, zahvaljujući Ljubi Pantović, koja ne prestaje da žestoko proziva produkciju zbog svega što se dešava njenoj ćerki, Aleksandri Subotić!

Ljuba Pantović ponovo u Parovima: Nisu mi dali da odvedem ćerku! Foto: Screenshot YouTube



Naime, Ljuba Pantović prethodnog vikenda boravila je u Beogradu i iskoristila priliku da ode do Hepi televizije kako bi svoju ćerku Aleksandru odvela na lekarski pregled, zbog svega što se dešavalo u prethodnim danima. Ipak, na kraju to njoj nije dozvoljeno, a ona je objasnila šta se desilo:"Znam šta vas najviše zanima i sad ću o tome da vam ispričam. Oni su unapred bili rekli da neće dozvoliti to da ja Aleksandru odvedem na pregeld, da samo produkcija ima prava na to. Oni mogu da pričaju šta hoće i Aleksandra se pre nekoliko dana izjasnila da nije mala da ja moram da je vodim kod lekara... Mislim da oni nemaju mu*a da se suoče sa mnom, jer bi tako bili upropašteni uživo. Ovako dobijaju svaki dan porciju za svoje laži" rekla je Ljuba, a piše portal Opera17.

Ona je još dodala:"Mislim da su ovim svojim postupkom priznali da sam sve u pravu, da su fejkirali sve i da se služe lažima. Mislim da nije samo moje mišljenje, nego i većine vas, da su oni čisti da bi me svakako pozvali u goste i pustili bi Aleksandru i sve bi uradili da se dokaže da su oni u pravu. Hvala im što se tako ponašaju, jer sad znamo na čemu smo sa njima" rekla je ona.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>