Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Ovo su najveći strahovi muškaraca u dugim vezama!

Iako to nikad ne bi priznali, muškarci u dugim vezama ili braku često strahuju od istih stvari, a 3 se posebno izdvajaju.

Ovo su najveći strahovi muškaraca u dugim vezama!Postoje mnoge stvari koje muškarci ne bi priznali, a njihova druga polovina može u tome da im pomogne.

Na primer, prva stvar koje se muškarci plaše jeste da li zarađuju dovoljno novca. Upravo to utiče na njihovo samopouzdanje, jer kroz novac i materijalnu sigurnost meri i svoju sposobnost da brine o porodici. Iako se to čini kao mala stvar, ako mu kažete da ste ponosni na njega, to može uticati da se oseća bolje.

Druga stvar o kojoj muškarci često razmišljaju jeste da li su dovoljno dobri u krevetu. U isto vreme on želi i ne želi da zna odgovor na to pitanje. Način na koji možete da mu pomognete jeste da pažljivo iznesete neke svoje želje i potrebe.

Na kraju, možda i najveći strah, jeste da li će biti i da li jeste dobar otac. Oni žele da nose tu titulu, ali to ih ne razlikuje od žena koje isto žele i imaju isti strah. Zato se preporučuje da otvoreno razgovarate o svojim strahovima i stvorite atmosferu gde možete podeliti svoja osećanja.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>