Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Simpatije u Pinkovim zvezdicama: Da li je Todor Kitanović zaljubljen u ovu takmičarku?

U protekloj emisiji Pinkove zvezdice povelo se pitanje da li je možda Todor Kitanović, jedan od favorita takmičenja, zaljubljen u Petru Blagojević, takođe takmičarku!

Simpatije u Pinkovim zvezdicama: Da li je Todor Kitanović zaljubljen u ovu takmičarku? Foto: Screenshot YouTube



Todor Kitanović je u "Pinkovim zvezdicama" izveo pesmu "Evo zakleću se" grupe "Bijelo dugme". On je dobio svih pet glasova, a nakon nastupa, pošto je primetila da talentovani takmičar ima veliku tremu, Leontina Vukomanović ga je upitala da li takmičarka Petra Blagojević i on zajedno dolaze iz Niša na snimanje s obzirom na to da oboje imaju tremu, pa da je ona možda prenela na njega.

Todor je bio iznenađen zbog tog pitanja i negirao je da zajedno dolaze, ali je Goci Tržan bila sumnjiva njegova mimika u trenutku dok se pominjala Petra:"Što se ti smeješ kada mi pominjemo Petru?" pitala je Goca Todora i time aludirala zapravo da se Kitanović zaljubio u drugaricu iz takmičenja, što on nije negirao.

Kitanović se samo zacrveneo, a ostalim članovima žiria je ova situacija bila više nego simpatična i čak su povezali da ovaj takmičar zapravo Petri peva pesme u "Pinkovim zvezdicama".

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>