Region

Svet

PEVAČICA NEUTEŠNA: Dok svi željno iščekuju njen novi cd, Maya Berović pati!

Do svi željno očekuju novi cd Maye Berović, za koji mnogi tvrde da je nešto potpuno novo i da će je predstaviti u novom svetlu, ona pati već danima.

PEVAČICA NEUTEŠNA: Dok svi željno iščekuju njen novi cd, Maya Berović pati! Foto: Promo



Iako povod za patnju nije ni ljubavni, ali ni poslovni, lepa pevačica muku muči sa sobom već nekoliko meseci, što je nedavno priznala i na svom profilu na Instagramu, kada je objavila fotografiju na kojoj je crnka i napisala da joj nedostaje crna boja kose! 

„Nije baš da patim i da sam utučena, ali već nekoliko meseci priželjkujem da se vratim crnu boju kose. Međutim, za to očigledno nije niko oko mene, jer svi tvrde kako mi plava boja odlično stoji.Skoro niko se ne slaže samnom da se ofarbam ponovo u crnu boju, tako da mi ne ostaje ništa drugo, nego da „patim“ i maštam“ priznaje Maya.

Činjenica je da bi atraktivna pevačica to svakako uradila, samo kada bi rešila, ali je za sada odlučila da posluša svoje ljude od poverenja i ostane plava.

Ipak, kako se bliži jun, kada bi trebao da se pojavi novi Mayin cd, nikad se ne zna.Možda nas pevačica obraduje potpuno drugačijim stajlingom i bojom kose, od one koju smo navikli do sada i koja joj, kako se svi slažu, odlično stoji!

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>