Svet

Region

Dejvid Bekam u skrivenoj kameri (Video)

Engleski  fudbaler Dejvid Bekam pokazao je da pored fudbala imala i odlične glumačke sposobnosti učestvujući u sredu u skrivenoj kameri u sklopu TV-emisije "The Ellen DeGeneres Show".

Dejvid Bekam u skrivenoj kameri (Video)



Voditeljka po kojoj emisija i nosi naziv Bekama je "poslala" na masažu, postavivši pre toga u sobicu krišom kameru. Devojka zadužena za masažu nije ni slutila da će joj na tretman stići tako ugledan gost, a Bekam je kompletan dijalog s maserkom vodio putem uputstva koje je dobijao kroz skrivene slušalice od same voditeljke u studiju.


"Dobar dan, ja sam Dejvid. Znate ko sam ja, zar ne? Dejvid Bekam", započeo je razgovor s maserkom planetarno poznati fudbaler.

"Međutim, sada ne želim da budem Dejvid. Sada želim samo da se opustim. Možete li me zvati Riki?", nastavio je Bekam vrlo ozbiljnim glasom svoju komunikaciju s vidno zbunjenom maserkom.

Potom je krenuo s čitavom listom neobičnih zahteva... "Možemo li spojiti naše energije. Kako? Ja ću staviti svoje ruke na vaša ramena, a vi stavite svoje na moja ramena".

Nakon što su "spojili energije" uz Bekamova oglašavanja koja su izazivala salve smeha u studiju, Bekam je nastavio s prohtevima koji su verovatno iznenadili maserku.

"Masirajte me samo s kažiprstima, a ne s palčevima. Samo s kažiprstima. O, ne tako jako. Nežnije, molim vas. Znate, ponekad je tako teško biti ovako lep. Ljudi mi ponekad kažu da imam nežnu kožu kao dečija guza."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>