Region

Svet

Pinkove zvezdice: Marija Serdar sjajnim vokalom zadivila žiri i izazvala ovacije u studiju! (Video)

Marija Serdar, učesnica šoua Pinkove zvezdice, svojim sjajnim vokalom zadivila je i rasplakala petočlani žiri i izazvala ovacije i gromoglasan aplauz u studiju.

Pinkove zvezdice: Marija Serdar sjajnim vokalom zadivila žiri i izazvala ovacije u studiju! (Video) Foto: Screenshot TV Pink



Izvođenjem numere "Melnholija" Jelene Tomašević, Marija Serdar je svojim brilijantnim glasom potpuno očarala petočlani žiri, koji je u jednom trenutku ustao sa stolica i počeo da aplaudira trinaestogodišnjoj devojčici.

"Ovo je ozbiljno pevanje, pokazala si emociju, dočarala si pesmu na pravi način i pokazala nekima od nas kako se peva", izjavio je Hari Varešanović, dok se Milan nadovezao izjavom "Maestralno". Jelena je bila oduševljena izborom pesme, a potom je samo kratko prokomentarisala, ovo je bilo ono: "Doviđenja prijatno".


Petočlani žiri Pinkovih zvezdica je imao samo reči hvale, a sjajan nastup mlade Marije zatvorio je  večerašnje takmičenje i izazvao dodatne probleme strogim sudijama, koji će u baražau takmičanja imati veoma težak zadatak. 

 
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>