Region

Svet

Ceca Ražnatović i Aca Lukas snimaju treći duet! (Video)

Aca Lukas inspirisan delovima iz knjige "Ljubav u doba kokaina", odlučio je da napravi muziku za istoimenu predstavu, a naslovnu numeru otpevaće u duetu zajedno sa svojom velikom prijateljicom i koleginicom Ceceom Ražnatović.

Ceca Ražnatović i Aca Lukas snimaju treći duet! (Video) Foto: Screenshot YouTube


 
Aca Lukas ne krije poroke od dece: Priznao sam im za drogiranje
Simonida Milojković, poznata novinarka i spisateljica, pre nekoliko meseci objavila je novi roman "Ljubav u doba kokaina" koji je dobio i svoj pozorišni komad, a čija je premijera zakazana za 10. novembar u beogradskom Kult teatru. Za glavne uloge u predstavi izabarani su Marijana Mićić koja tumači lik Nine i Marko Marković, dok će naslovnu numeru otpevati već provereno najbolji duetski tandem Aca Lukas i Ceca Ražnatović, što će ujedno biti njihova treća zajednička pesma.

Poznat kao osoba koja je i sama imala problema sa narkoticima, Aca Lukas je za naslovnu numeru inspiraciju pronašao u pojedinim delovima knjige u kojima se, kako i sam kaže, prepoznao: "Svuda ima mnogo Nina i mnogo momaka koji su isti kao Marko u Simonidinoj knjizi. To se ne dešava tamo negde, nego ovde i sada, i možda nekom vašem bližnjem. Roditelji, dovedite decu da vide komad od kojeg se koža ježi. Jedan sam od od retkih koji je uspeo da se izvuče, a 99 odsto njih neosetno ode u smrt", rekao je Aca za Blic.rs.

Ceca Ražnatović zajedno sa Acom Lukasom pridružila se akciji u borbi protiv narkomanije, jer je i sama majka dvoje tinejdžera koje želi da izvede na pravi put, te preporučuje svima da pogledaju predstavu i pročitaju novi roman Simonide Milojković.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>