Region

Svet

Pinkove zvezdice: Milan Stanković se posvađao sa Jelenom Tomašević i Gocom Tržan! (Video)

Peta emisija šoua Pinkove zvezdice emitovaće se u petak od 21h na ružičastoj televiziji, a iako su se do sada uglavnom slagali oko mišljenja, došlo je i do prvih ozbiljni svađa među članovima petočlanog žirija.

Pinkove zvezdice: Milan Stanković se posvađao sa Jelenom Tomašević i Gocom Tržan! (Video) Foto: Screenshot TV Pink


 
Pinkove zvezdice: Novih 10 kandidata koji idu u sledeći krug! (Video)
Naime, Milan Stanković i Jelena Tomašević ozbiljno su se posvađali tokom emisije, zbog različitog mišljenja oko interpretacije jednog od kandidata: "Ne pevaš bolje od njega i ovo je nešto na granici", izjavila je Jelena, dok se Milan nadovezao kako je pesma Grčka i kako je kandidat peva na njihov način. Ovakva izjava iznervirala je pevačicu, koja je svog kolegu zamolila da joj dozvoli da ima svoje mišljenje. Takođe, mladi pevač iznervirao je i Gocu Tržan, koja je izjavila da će Milana udariti štiklom u oko.
 
Ipak, nakon što su se strasti stišale, ponovo ij je ujedinila devojčica koja je izvođenjem pesme "Melanholija", bukvalno raspametila žiri koja je njenu interpretaciju pozdravila klanjanjem, ovacijama i gromoglasnim aplauzom, uz komentar Harija Varešanovića i Leontine Vukomanović, da bi pojedini pevači mogli da nauče od nje kako se peva.
 
Ko će proći u naredni krug i da li će javnost pričati o još nekom mladom talentu, saznaćete večeras od 21h na ružičatoj televiziji kada je na redu nova emisija šoua Pinkove zvezdice.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>