Region

Svet

Vujadin Savić prevario Mirku Vasiljević?!

Veza Mirke Vasiljević i Vujadina Savić zapala je u ozbiljnu krizu, nakon što su se u medijima pojavile fotografije iz noćnog provoda mladog fudbalera, na kojima grli i ljubi nepoznatu brinetu.

Vujadin Savić prevario Mirku Vasiljević?! Foto: Instagram/Vujadin Savic


 
Vujadinu Saviću ne smetaju Mirkini poljupci sa drugim muškarcima?!
Poznato je da Vujadin Savić često izlazi po noćnim klubovima, iako kod kuće ima dvoje male dece i trudnu nevenčanu suprugu koja se nalazi u sedmom mesecu trudnoće, a da je u njihovoj zajednici došlo do ozbiljnih problema, govori i to da je mladi fudbaler uhvaćen u strasnim poljupcima i zagrljajima sa jednom devojkom.

Mirka za kaže da je znala da joj je nevenčani suprug te noći bio u provodu, ali nije želela da otkrije kako će ovu situaciju njih dvoje uspeti da reše: ?"I pored skandala koji je zadesio naše porodice moram da sačuvam duševni mir jer sam u sedmom mesecu trudnoće. Svako je jedinka za sebe i mora da odgovara za svoje postupke. Spornu fotografiju svako može da protumači na svoj način. Znam da je to veče bio u kafani. Ja nisam mogla, jer sam imala druge obaveze. Kako ću da rešim ovo sa njim je samo naša stvar. Šta i kako dozvoljavamo jedno drugom je opet naša stvar. Zovite aktera priče, ne mene", rekla je Mirka za Informer.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Informer

Povezane vesti:


>