Region

Svet

Sergej Trifunović se zaključao sa devojkom u toaletu, pa ga izbacili iz kafane!

Glumac Sergej Trifunović (42) imaće po čemu da pamti protekli vikend koji je proveo u jednoj prestoničkoj kafani, odakle je zbog neprimerenog ponašanja završio - izbačen!

Sergej Trifunović se zaključao sa devojkom u toaletu, pa ga izbacili iz kafane! Foto: Screenshot YT/Mondo TV



"Sergej je po dolasku odmah skrenuo pažnju gostiju na sebe. Iako je kafana bila puna do poslednjeg mesta, on je od konobara zahtevao da mu obezbede sto. Odmah su počele da mu prilaze obožavateljke i traže da se fotografišu s njim", ispričao je izvor za "Blic".

Ubrzo potom, Sergej je našao devojku sa kojom se kasnije zaključao u toaletu, a nije strano da glumac voli da vodi ljubav na "zabranjenim" i javnim mestima.

"U jednom trenutku, glumac se odvojio od društva da bi otišao u toalet, a za njim je krenula i javnosti nepoznata devojka. Njih dvoje su se zaključali u kabini. Šta su tamo radili, možete da naslutite. Međutim, nastao je problem kada je osoblje zamolilo goste da napuste lokal rano ujutru, kada je i kraj radnog vremena. Obezbeđenje je moralo da interveniše jer je glumac sa devojkom i dalje bio u toaletu. Oni su sa jednim Sergejevim prijateljem otišli do toaleta kako bi njega i tu devojku zamolili da izađu. Njemu se to nije nimalo svidelo, ali ih je ipak poslušao", ispričao je izvor, iako osoblje kafane nije želelo da komentariše Sergejevu burnu noć, navodeći da "sve što se desi u kafani, ostaje u kafani".

A kako "Blic" saznaje, Sergejevi prijatelji koji su te noći bili s njim su zapravo njegove kolege iz Norveške, s kojima je snimao film "In order of disapperance".

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs

Povezane vesti:


>