Region

Svet

Vesna Zmijanac uživa u ljubavi sa 16 godina mlađim dečkom!

Vesna Zmijanac nedavno je obnovila svoju romansu sa 16 godina mlađim dečkom Nikolom Mijailovićem, koga je ostavila onog trenutka kada je upoznala bivšeg verenika Željka Rstića.

Vesna Zmijanac uživa u ljubavi sa 16 godina mlađim dečkom! Foto: Miljana Petrovic


 
Vesna Zmijanac pokazala 16 godina mlađeg dečka?! (Foto)
Nakon što je raskinula četvorogodišnju vezu sa Željkom Rstićem, Vesna Zmijanac vratila se bivšem dečku, operskom pevaču Nikoli Mijailoviću, koga je napustila zbog biznismena. Njih dvoje već dve nedelje uživaju u ljubavi, a od skoro i žive zajedno u njenom stanu u zgradi u kojoj takođe živi Željko Rstić.

"Vesna i Nikola već dve nedelje uživaju zajedno u ljubavi. On se bukvalno preselio kod nje, a u slobodno vreme zajedno spremaju jela, gledaju filmove i uživaju. Nikola toliko dobro utiče na Vesnu da je ona sinula i fizički i duhom otkako su se pomirili. Planiraju i zajedničko putovanje na kom će se maksimalno posvetiti jedno drugom", rekao je izvor blizak pevačici i dodao da je uz Nikolu, Vesna uspela da preboli bivšeg verenika.

"Vesna je totalno zaboravila na Željka, koncentrisana je na svoju karijeru i na ljubav sa Nikolom koja je trenutno maksimalno ispunjava. U odluci da se vrati Nikoli podržala je i ćerka Nikolija, koja ga naprosto obožava", zaključio je izvor.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>