Region

Svet

Dunja Ilić pobesnela na komšiluk, evo zbog čega!

Dunja Ilić u proteklom periodu bila je glavna tema medija zbog svog burnog života, a o svim dešavanjima obaveštavala je svoje verne fanove putem društvenih mreža. 

Dunja Ilić pobesnela na komšiluk, evo zbog čega! Foto: Facebook/Dunja Ilic Grujic



 
Provokativna Dunja Ilić pokazala bujno poprsje (Foto)
Naime, Dunja je odlučila da nakon veoma turbulentnog perioda u svom životu, konačno se posveti muzičkoj karijeri, ali je u toku snimanja pesama u studiju pobesnela na komšiluk, te je odmah svoj problem podelila i sa fanovima putem društvene mreže Fejsbuk.

"Ova neurotična komšinica, koja bi da baca bombu jer se kači slika u pola deset, pa još to viče na glas i psuje nije svesna koliko je pogrešila...Može slobodno da se seli na neki drugi Vidikovac :))) a zatim je iznervirana zbog prvog suseda, zaključila da bi bolje bilo da je rođena bez mozga. Što bih volela da sam se rodila u masa bez mozga obliku. Dakle, ne ni da budem mnogo zaje*ana i pravim mnogo veliku lovu… Jer ni to ne pomaže…...Nego da budem jedna velika masa bez mozga koja uklanja sve što joj se ne svidi bez razmišljanja o posledicama, novcu, imenu, mozgu, poštenju… Jer samo to prolazi kod ljudi danas!!! Previše je bezobrazluka!!!", napisala je Dunja u svom statusu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>