Region

Svet

Aleksandar Milić Mili pred koncert u Areni: Napravićemo spektakl!

Popularni bend "Miligram" će 29. novembra održati prvi veliki koncert u Kombank areni, a tom prilikom frontmen grupe najavljuju Beograđanima pravi spektakl.

Aleksandar Milić Mili pred koncert u Areni: Napravićemo spektakl! Foto: Facebook/MILIGRAM



Vođa jedog od najpopularnijih muzičkih sastava današnjice, Aleksandar Milić Mili, otkrio je u intervjuu za "Blic" kako ne misli da će, posle brojnih rekordnih poseta koje je Miligram zabeležio, Arena biti prevelik zalogaj, iako priznaje da ima mali strah od neizvesnosti.

"Posle obaranja rekorda posećenosti na mnogim mestima, javila se ideja za Arenu. Verujte, po ceo dan razmišljam da li sam normalan i postoji neki strah, ali jednostavno sam osetio da je pravi trenutak. Ne brinem da li ćemo popuniti kapacitet. Mi nikada nismo poklanjali karte. Nikada. Jednostavno, ta vrsta publike koja je tu samo da bi popunila mesta nije prava publika. Kako krene koncert, podiže se jedna čudna količina energije i mislim da je to ono što je najvažnije i da to ne bi trebalo da se secka", kaže Mili.

Osim toga, Mili je otkrio i dilemu hoće li vizuelni deo koncerta biti posvećen Nikoli Tesli, kako se pričalo po domaćim medijima. 

"Koncert nije posvećen Nikoli Tesli, već električnoj energiji. Ceo univerzum je sastavljen iz iste materije i vodio sam se tom idejom. Naravno, Tesla je čovek kojem se divim i s kojim imam čak i iste poglede na svet i shvatanja. Na sceni će biti pravi spektakl, sa elektranom, a sarađujemo sa profesorom Velimirom Abramovićem, rođenim bratom Marine Abramović", istakao je Aleksandar. 

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs

Povezane vesti:


>