Region

Svet

Roditelji Tanje Savić ogorčeni zbog ćerkinog ponašanja!

Tanja Savić nakon sukoba koji je imala sa svojim roditeljima zbog prodaje kuće na Zvezdari i dalje ne može da pređe preko brojnih uvreda, pa je odlučila da se potpuno okrene svojoj porodici i karijeri.

Roditelji Tanje Savić ogorčeni zbog ćerkinog ponašanja! Foto: Screenshot TV Pink


 
Tanja Savić doživela veliku neprijatnost u Parizu, evo kakvu!
Ogorčeni roditelji poznate pevačice kažu, da je ćerka na njih potpuno zaboravila i da zbog ulaganja u svoju karijeru, više im ne šalje ni novac za lekove, ali majka Živana otkriva da se redovno čuje sa Tanjom:  

"Čujem se redovno s Tanjom. Nismo se nas dve mnogo svađale. Čovek ponekad plane u nezgodnom trenutku, ali sad je među nama sve u redu. To je normalna stvar, u svakoj kući ima svađa i pomirenja. Kajem se zbog nekih stvari, ali takav je život, sad je sve super. Uglavnom se čujemo vikendom, a nekad se i posećujemo. Bila sam nekoliko puta kod nje u Beogradu, a nekad i ona dovede sinove u Radinac",, izjavila je majka Tanje Savić i dodala da joj ćerka više ne šalje novac za lekove:

"Sa zdravljem nisam baš najbolje, ali guram. Imam problema zbog povišenog šećera i pritiska. Imam određene lekove i terapije i sve sama finansiram, bez Tanjine pomoći. Ne može ona to da mi plaća jer ima svoju porodicu i mnogo novca ulaže u svoj posao. Ona ima svoj život, a mi naš. Ćerka nam već godinama ne daje pare, niti joj mi tražimo", zaključila je Živana.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs

Povezane vesti:


>